Nieuws


De van oorsprong Zuid-Afrikaanse zangeres Dilana is één van de artiesten die te horen zal zijn op de CD Set Them Free, die wordt geproduceerd door Gary Miller, de initiator van Rock Against Trafficking California! Zij heeft ons geïnspireerd om het project ook in Nederland op te starten en we zijn dan ook heel erg blij dat zij het benefietconcert op 7 oktober in het Badhûs in de Westereen (Frl) zal afsluiten. De kickoff van het project is een special bij Noardewyn Live van Omrop Fryslan. Deze speciale uitzending staat in het teken van mensen in nood en de problematiek rond mensenhandel zal daar een essentieel onderdeel van zijn.

Van 13.00 tot 16.00 live op tv, radio en diverse internetplatforms (Omrop Fryslan site en app, en youtube.com)
Omdat het in de basis een muziekprogramma zullen er vele artiesten optreden, waaronder een koor met Syrische vluchtelingen, de jiddische groep Samosoora, Dilana i.v.m. Rock Against Trafficking, Elske de Wall, muzikanten uit een of meerdere azc’s in Fryslân etc.
Tussen de optredens door willen we aandacht besteden aan o.a vrijwilligers van azc’s, vluchtelingen en hun verhaal, Rock Against Trafficking NL, het werk dat Fier doet, met name op het gebied van mensenhandel en trauma’s bij vluchtelingen etc etc

Op deze manier hopen we een positieve bijdrage te leveren aan het vertellen van verscholen verhalen van mensen die in nood hebben verkeerd en nu hun leven weer hebben opgepikt, en problematieken waar het grote publiek vaak geen weet van heeft aan het voetlicht brengen. Dit alles in een sfeer van verbondenheid en respect.

Om 20.00 opent het Badhûs haar deuren voor het benefietconcert, waar Dilana zal optreden. Supportacts zijn Wildebeest en The Bottleneck Rockers!
Tickets kosten € 10,00 en zijn verkrijgbaar bij de kassa of te reserveren via itbadhus@gmail.com. Voor meer info check onze facebookpagina Rock Against Trafficking Nederland.

"As a victim of violence and abuse, I fully understand the pain that goes along with human trafficking. I am so thankful, and honored, to be a part of such a very worthy cause. I am a citizen of our world and believe it is my duty to help and to protect innocent children from the monsters behind this madness. Join me today! Let's SAVE our children, protect our future. HUMAN TRAFFICKING IS REAL."

DILANA